Utjeha za 'nogometne udovice'
0

Zaručnica Petera Croucha osmislila zabavu za vrijeme SP-a

Sarajevo-x.com
Budući da će njen zaručnik Peter Crouch na suprotnoj strani svijeta igrati za Englesku, na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, moglo bi se očekivati da Abbey Clancy bude zalijepljena uz ekran i prati svaki njegov pokret na televiziji, piše britanski list Daily Mail.
No, liverpulski model (24) će umjesto toga pokrenuti vlastitu kolekciju zabavnih programa na TV kanalu Virgin Media (na zahtjev) kako bi zabavila "nogometne udovice" za vrijeme turnira u Južnoj Africi.

Prelijepa plavuša će dakle ostati kod kuće u Engleskoj, dok će se njen dečko pridružiti Fabiu Capellu i ostatku reprezentacije u Južnoj Africi.

Clancy će sa spomenutom TV kućom kreirati program "Abbey Clancy's Girls Night In", koji će sadržavati kolekciju njenih omiljenih showa, dakako bez nogometa.

No, i pored toga što će uživati u svojim omiljenim emisijama, Abbey navodi da njen Peter neće ostati bez podrške.

"Definitivno ću navijati za Petera i naše momke ovog ljeta, ali je fantastično što mi je Virgin Media omogućila da odaberem emisije uz koje ćemo moći odmoriti od nogometa kad to poželimo".

Clancy je debitirala kao djevojka nogometaša na Evropskom kupu u Njemačkoj, 2006. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je započela vezu s Crouchem. Fotografisana je na tribinama sa Elenom Rivas, bivšom zaručnicom Franka Lamparda, te Lisom, suprugom Michaela Carricka, s kojima se bila zbližila.

"Abbey Clancy's Girls Night In" će biti dostupan, na zahtjev, tokom juna.