Showbiz
0

Zanosna Geri Halliwell vratila seksi figuru

Sarajevo-x.com
Bivša članica grupe "Spice Girls", Geri Halliwell, je u svojoj 38. godini uspjela vratiti seksi figuru. Na fotoshootingu tokom vikenda u Key Westu na Floridi, Geri je pokazala svoje obline i preplanuli ten obučena u bijeli kupaći kostim.

Popularna pjevačica Geri Halliwell, nakon što je prebolovala bulimiju 1999. godine i započela solo-karijeru, postala je ovisna o vježbanju. Danas ima četverogodišnju kćer, u vezi je sa 31-godišnjim Henryjem Beckwithom i izgleda fantastično.

Još 2008. godine je Geri za magazin "Hello!" izjavila da se oduvijek trudila da bude savjesna i pažlljiva kada se radi o njenom izgledu.

Sada kaže da danas ne brine toliko o vrsti i količini hrane koju pojede, te da je mnogo sretnija i zadovoljnija uz opušteniju prehranu, piše "Daily Mail".

"Ne praktikujem više striktne dijete. Jedem i kolače, grickalice, dijetalnu čokoladu, čips i slično. Ne mogu slijediti neke naporne dijete. Mislim da ukoliko jedem zdravu hranu često neću imati problema sa viškom kilograma. Ukoliko danas jedem nezdravu hranu, sutra odmah jedem više zdravije hrane i na taj način kontrolišem svoju tjelesnu težinu", rekla je Geri Halliwell.