Eva Mendes otkrila tajne
0

"Zamalo sam postala časna sestra"

Sarajevo-x.com
Eva Mendes
Eva Mendes
Jedna od najpoželjnijih žena svijeta, slavna glumica Eva Mendes, u razgovoru za Daily Mail otkrila je nekoliko stvari o sebi koje u javnosti nisu bile poznate. Latinoamerikanaka je ispričala kako je željela biti časna sestra, te da je opsjednuta grobljima.

Zanosna glumica je u potpunosti otvorila dušu i pričala o svom djetinjstvu, željama, nadama, ciljevima, strahovima i opsesijama. Istakla je kako je kao dijete bila nepodnošljiva, a školske kolege je nisu voljele, jer je bila štreberica.

Mendes bila žrtva nasilja

"Uvijek sam prva dizala ruku. Nastavnici bi mi tada govorili da spustim ruku, jer žele dati nekom drugom priliku, a ja sam se bunila jer sam znala odgovor", ispričala je Mendes, dodavši da je zaista voljela raditi domaću zadaću i pomagati majci u kućanskim poslovima.

Otkrila je Mendes i to da je bila žrtva nasilničkog ponašanja.

"Bila sam smotana, mršava djevojka s velikim zubima što me je učinilo lakom metom. Dvojica nasilnika su me mučila tokom cijelog mog srednjoškolskog obrazovanja. U to vrijeme nisam mogla shvatiti zašto me maltretiraju, ali kasnije sam razumjela da je to bilo zbog toga što sam pokazivala strah pred njima."

Lako odustala od ideje da postane časna sestra

Evina prva ambicija je bila da postane časna sestra, no jedan razlog protiv je bio dovoljan da odustane od te zamisli.

"Sestra mi je rekla da časne sestre ne dobijaju plaću i odmah sam odustala od te ideje. Nakon toga željela sam biti operna pjevačica ili astronaut. Gluma je nešto u što sam tek-tako upala", ispričala je lijepa Latinoamerikanka.

Glumica uživa u šetnji grobljima

Da je ona zaista neobična djevojka potvrdila je i izjavom da je opsjednuta grobljima.

"Fascinirana sam njima. Nije da sam stalno na groblju, ali kada odem veoma me smiruje šetnja među prekrasnim spomenicima. Jedno od mojih omiljenih mjesta na svijetu je groblje Père Lachaise u Parizu, gdje su pokopani Jim Morrison i Oscar Wilde."

Najveći strah slavne Mendes su, pak, pauci. Kako je kazala, ne boji se ničega osim njih. Kada vidi pauka u potpunosti se izbezumi i počne panično bježati.

Jedna od najpoželjnijih žena svijeta istakla je i to da bi više voljela da je ljudi smatraju zabavnom, a ne zgodnom.

"Uvijek me opisuju kao najseksi ženu i to je dobro. Ali, nikada nigdje nisam pročitala da sam zabavna, što zaista jesam. Provedite dovoljno vremena sa mnom i uvidjet ćete da stvarno imam smisla za humor", pohvalila se Mendes.

"Cilj mi je vladati svijetom"

Pristala je glumica otkriti i svoje najveće slabosti. Kako je istakla, sve svoje stvari rado dijeli drugima.

"Kada neko kaže da mu se sviđa moj šešir ja mu ga i poklonim. Prijateljice kada dođu u moj dom uvijek se dive nekim cipelama, kaputu, ili farmericama i ja im ih dam."

Također, prelijepa glumica otkrila je i svoj cilj, koji nije nimalo skroman. "Želim vladati svijetom. Ne priihvatam ništa manje!"