Suočila se sa stvarnim životom
0

Za Emmu Watson je uspjeh to što zna koristiti mašinu za veš

Sarajevo-x.com
Iako se šuška da filmski angažman Emme Watson vrijedi 67 miliona dolara, glumica, koja iza sebe ima niz zapaženih uloga, je otkrila da je za nju uspjeh uživati u jednostavnim stvarima u životu.

Watson, kojoj je zvjezdani status donijela uloga Hermione Granger u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru, priznaje da joj je bilo teško funkcionirati nakon što je snimljen posljednji dio.

"Dok sam snimala Harryja Pottera živjela sam pod staklenim zvonom, a nakon toga sam morala naučiti kako funkcionirati izvan svega toga. Bio je to pravi izazov", kazala je 21-godišnja glumica.

Dodaje da je naučila kako koristiti mašinu za veš i kuhati, što je za nju pravi uspjeh. "To mi daje osjećaj pripadnosti ljudima koji se bave stvarima koje nemaju veze s glumom", kazala je Watson.

Glumica je zahvalna grupi prijatelja koji su joj pomogli da se suoči sa stvarnim životom. Watson, koja je počela glumiti još u djetinjstvu, je čitav život pod svjetlima reflektora, a sada se želi odmaknuti od svog tog glamura i posvetiti se fakultetu i stvaranju vlastitog životnog stila.