Showbiz
0

Yeater povukla tužbe protiv Justina Biebera

Sarajevo-x.com
Samohrana majka Mariah Yeater je u tišini i bez publiciteta povukla svoju tužbu protiv popularnog Justina Biebera za kojeg je tvrdila da je otac njene bebe. Prije četiri mjeseca rođen je mali Tristyn, za kojeg je Yeater tvrdila da je sin poznatog kanadskog pjevača.

Njena tužba u kojoj traži da Justin bude podvrgnut testu očinstva je povučena, prenosi Daily Mail. Advokati Lance Rogers i Matt Pare, koji su predstavljali Mariah, su se također povukli sa slučaja. Ova odluka o povlačenju tužbe donesena je nakon što je Justin pristao na test očinstva, a onda rekao da će pokrenuti protivtužbu zbog klevete.

Mariah Yeater je šokirala Bieberove fanove širom svijeta i njegovu djevojku Selenu Gomez tvrdnjama da je Justin otac njenog djeteta, nakon izuzetno kratkog odnosa poslije njegovog koncerta u Staples Centru u Los Angelesu 25.oktobra prošle godine.

Kada su je novinari pitali za dokaze o toj noći, rekla je da ne može pričati o tome dok se ne završi postupak i da je osigurala neke od dokaza svojim advokatima. Bieberovi tjelohranitelji su potvrdili da je Justin sve vrijeme bio iza bine gdje su mu se pridružili prijatelji i rodbina i da nikako nije bio sam.

Mariah Yeater je prošle godine uhapšena zato što je ošamarila svog dečka. Justin Bieber je za vrijeme ovog skandala stalno tvrdio da je nikada u svom životu nije sreo. Mariah je u to vrijeme pričala kako ga je bilo sramota jer nije mogao izdržati duži seksualni odnos, ali da je i to bilo dovoljno da ona ostane u drugom stanju.