Medeni mjesec iz snova
0

William i Kate ljubuju u ekskluzivnoj vili na Sejšelima

Sarajevo-x.com
Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova izabranica Kate, otišli su na dvosedmični "mini" medeni mjesec na Sejšele.

Mladenci će boraviti u ekskluzivnoj vili koja košta 4.500 eura na noć, a nalazi se na jednom od najljepših i najromantičnijih ostrva na svijetu. William i Kate su otišli u tajnosti, ali su novinari brzo došli do informacija da su otputovali. Vjeruje se da su otišli privatnim avionom, a potom i helikopterom do krajnjeg odredišta.

Par je tražio da se poštuje njihova privatnost tokom medenog mjeseca. Ne objavljujući detalje, britanski mediji navode kako su William i Kate smješteni u naselju okruženom stablima kokosovog oraha, gdje im je osigurana gotovo potpuna izolacija od neželjenih posjeta i pogleda. Mjesto na koje su otišli ima bijele pješčane plaže i kristalno čisto tirkizno more. U tom naselju je nekoliko luksuznih vila od kojih svaka ima batlera i ličnog kuhara čija je kuhinja zasnovana na svježe ulovljenoj ribi i delicijama po želji gostiju. To je područje svojevrsno eko-utočište.

"Tu je sve što možete poželjeti za medeni mjesec - prekrasne plaže, more i potpuna privatnost. Riječ je o mjestu koje podsjeća na dogodovštine Robinsona Crusoea. Par će između ostalog moći uživati u prekrasnoj prirodi šetajući, ili u baru i restoranu na plaži, a možda i u kajaku i drugim sadržajima na vodi", rekao je izvor.