Showbiz
0

Whitney Houston je imala tajnu aferu sa Jermaineom Jacksonom

Sarajevo-x.com
Whitney Houston
Whitney Houston
Preminula pop zvijezda Whitney Houston je imala tajnu aferu sa bratom kralja popa Michaela Jacksona, Jermaineom Jacksonom, dok je on još uvijek bio u braku sa suprugom Hazel Gordy.

Whitney je vezu sa Jermaineom započela 1984. godine, a ta ljubav je navodno bila inspiracija za pjesmu "Saving All My Love For You".

Prema pisanju novina "The Sun Sunday", njihova afera je završena jer Jermaine nije želio da se razvede od supruge Hazel. Houstonova i Jackson su nakon toga ostali prijatelji. Ona ga je tješila nakon smrti njegovog brata, kralja popa Michaela Jacksona.

Nakon smrti Whitney Houston, Jermaine Jackson je bio toliko potresen da nije mogao otići na njenu sahranu.

"Vijesti o smrti Whitney Houston su potpuno uništile Jermainea. Niko to ne može razumjeti jer se ne zna šta su njih dvoje imali u prošlosti", izjavio je izvor blizak Jermaineu Jacksonu.

Michael Jackson je navodno znao za aferu svog brata, ali je nije odobravao.

Tijelo pjevačice Whitney Houston je pronađeno u kadi u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu 11. februara. Istraga o uzroku njene smrti se nastavlja.

Jermaine i Hazel su se razveli 1988. godine. Pjevač je sljedeće godine prešao na islam, a sa drugom ženom Halimom Rashid je u braku od 2004. godine.