U zamjenu za šutnju
0

Vozaču s kojim se sudarila Lindsay Lohan ponuđeno mito

Klix.ba
Lindsay Lohan  (Foto: Arhiv/AFP)
Lindsay Lohan (Foto: Arhiv/AFP)
Američka glumica i model Lindsay Lohan u petak je skrivila saobraćajnu nesreću, a vozač u čiji je automobil udarila sada tvrdi da mu je ponuđen novac u zamjenu za šutnju.

Lohanova je udarila u kamion u petak i potpuno uništila iznajmljeni Porsche. Vozač u čiji je kamion udarila je poznat samo po imenu James. Za tabloid TMZ je rekao da je Lohanova nakon sudara pokušala pobjeći sa mjesta nesreće. On je dodao da je želio razmijeniti podatke sa Lohanovom koju u prvi mah nije prepoznao te da ju je pokušao spriječiti da ode.

Međutim, pojavio se muškarac koji koji je očigledno pratio i osiguravao Lohanovu. On je pozvao vozača i ponudio mu da odu do banke kako bi dobio novac u zamjenu za šutnju.

"On i njegov asistent su me poveli na drugu stranu ceste i rekli mi da se radi o poznatoj osobi za koju ne žele da bude u medijima. Međutim,ja sam ranije pozvao policiju jer su pokušali pobjeći s mjesta nesreće. Tu je bila i jedna roza torba koja je bila napunjena nečim, a muškarci su je uzeli i preko nje stavili odjeću te rekli da o tome ne govorim policiji", rekao je James.

Lohanova se vratila na snimanje filma "Liz & Dick" nakon kratkotrajnog zadržavanja u bolnici.

Još uvijek nije javno komentirala neserću.