Heidi Klum
0

"Volim biti gola, pa čak i pred roditeljima"

Sarajevo-x.com
Heidi Klum
Heidi Klum
Nakon 20 godina rada kao supermodel za Heidi Klum golotinja je nešto posve normalno, štaviše ona voli hodati gola, pa čak i pred svojim roditeljima.

Njemačka manekenka koja godinama važi za jednu od najseksipilnijih na modnoj sceni u intervjuu za jedan američki magazin otkrila je kako voli biti gola i kako takvo nešto uopšte ne smeta njenoj porodici.

"Odrasla sam u veoma ležernoj porodici i moji roditelji su uvijek hodali goli. I dan danas hodaju goli. Ne mislim da smo poput nekih hipija koji trčaraju goli okolo, ali desi se da su u sobi i presvlače se kada neko od nas uđe u sobu, ili, pak, da goli izađu ispod tuša. Nikada u tim situacijama nećete čuti da neko kaže nešto kao 'zatvori vrata' ili slično“, kazala je Klum.

Manekenka, koja ima četvero djece ispričala je i to kako ona i njen suprug, pjevač Seal, redovno obnavljaju bračne zavjete.

"Moj suprug je veoma staromodan, a i oboma nam se svidjelo naše vjenčanje pa ga ponavljamo svake godine", kazala je zanosna Njemica koja je u braku šest godina.

U intervjuu za američki magazin Klum je dodala i to da se zbog majčinstva promijenila i više nije impulsivna kao ranije.

"I dalje imam iste vrijednosti u životu, ali definitivno nisam više 'luda' kao ranije", istakla je Klum za magazin Tatler.