Showbiz
0

Vladimir Putin otkrio svoje fitness tajne Naomi Campbell

FENA
Vladimir Putin (Foto: AP)
Vladimir Putin (Foto: AP)
Ruski premijer Vladimir Putin otkrio je tajne kako održava fizičku kondiciju britanskoj manekenki i super modelu Naomi Campbell koja ga je intervjuirala kao gost-urednik časopisa za muškarce GQ.

Tokom razgovora, objavljenog u najnovijem broju GQ-a, 58-godišnji ruski čelnik, koji u javnosti njeguje imidž čovjeka od akcije, ispričao je svojoj sagovornici i neke zanimljive detalje vezane za njegove podvige.

Otkrio je tako da je 2009. godine kada je snimljen kako preplivava jednu rijeku u Sibiru učinio to leptir stilom kako bi što prije stigao do druge obale jer je "voda bila hladna, oko 16 stepeni Celzijusa.

"Želio sam da što prije izađem iz vode", priznao je Putin.

Naomi, koja provodi dobar dio godine u Moskvi zajedno sa svojim dečkom, ruskim tajkunom Vladimir Doronjinom, pohvalila je Putina na odličnoj fizičkoj formi i izgledu i upitala ga kako to postiže.

"Radim gimnastiku, plivam svakog dana i povremeno se sastajem s prijateljima na judou. Upravo sam prekjučer imao odličan trening", kazao je ruski premijer u intervjuu koji je snimljen prošlog decembra.

Upitan što misli o erotskom kalendaru koji su napravile ruske studentice novinarstva u čast njegovog 58. rođendana, Putin je rekao da su mu se djevojke mnogo dopale i da su ne samo prekrasne već i hrabre.