"People"
0

Vjerio se bivši suprug Sandre Bullock, glumica nije iznenađena

Sarajevo-x.com
Jesse James
Jesse James
Bivši suprug oskarovke Sandre Bullock Jesse James i njegova izabranica Kat Von D objavili su zaruke.

Par se počeo družiti prošle godine, nakon Jamesovog razvoda, a prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubavnu vezu. Sada su potvrdili da se uskoro namjeravaju i vjenčati, piše magazin "People".

Jesse je Kat na Twitteru nazvao svojom "drugom polovinom", pišući joj, da cijeli svijet vidi: "Draga, ti činiš da mi je lako učiniti sve da ti pokažem koliko si sjajna. Ti si moja druga polovina."

Iako su u početku svoje veze, u augustu prošle godine, uporno negirali špekulacije da su zajedno, u septembru su se u javnosti pojavili zagrljeni na otvaranju Katine galerije Wonderland u Zapadnom Hollywoodu. Svoju romansu kasnije su opisali spontanom i neplaniranom.

Novinari su ispitali i šta bivša Jamesova supruga misli o ovim vijestima, a prema pisanju portala PopEater, Sandrin blizak prijatelj je izjavio kako ona nije iznenađena, te da je znala da se to sprema.

"Iako izgleda kao da su se Jesse i Sandra tek jučer razveli, njen se život toliko promijenio da izgleda kao da je to bilo prije nekoliko godina", kazao je izvor.

Bullock i James su se razveli u junu 2010, nakon što je ona otkrila da ju je varao s više ljubavnica u vrijeme kad je bila na snimanju filma.