Showbiz
0

Vjenčanje Beyonce i Jay-Za izazvalo opštu pometnju

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Gomila fotografa, televizijskih ekipa i obožavatelja u petak je potpuno blokirala ulaz u garažu stambene zgrade na Manhattanu u kojoj se "navodno" trebalo održati dugo očekivano vjenčanje jednog najmoćnijih muzičkih parova, Beyonce Knowles (26) i Jay-Za (38).

U petak je primijećena parada glomaznih vozila sa zamračenim prozorima, koja je u kasnim poslijepodnevnim satima neprestano ulazila i izlazila iz garaže, a u jednom od tih vozila su bile dvije osobe, odjevene u kuharske uniforme, koje su u krilima držale velike bijele kutije.

Također je primijećena nekolicina muškaraca, odjevenih u smokinge, na krovu zgrade u kojoj inače živi Jay-Z, gdje je i podignut veliki bijeli šator, objavio je Reuters.

U večernjim satima, među gomilama ljudi ispred zgrade, koju su poznata pjevačica i popularni muzičar i producent Jay-Z navodno izabrali za održavanje ceremonije vjenčanja, proširila se vijest o dolasku nekoliko slavnih gostiju, poput bivše članice grupe "Destiny's Child" Kelly Rowland i hollywoodske glumice Gwyneth Paltrow i njenog supruga, muzičara Chrisa Martina.

Za opštu histeriju oko vjenčanja uspješnog mladog para "kriv" je svakako i američki magazin People, koji je nedavno objavio vijest da su Beyonce i Jay-Z izvadili dozvolu za sklapanje braka u Scarsdale Villageu (New York), koja vrijedi 60 dana.

Da li su se Beyonce i Jay-Z, koji su zajedno već šest godina, u petak navečer u New Yorku zaista i vjenčali, još uvijek nije službeno potvrđeno od strane njihovih glasnogovornika.

Ali je na naslovnici poznatog bloga, posvećenog životu slavnih osoba, PerezHilton.com, već osvanula vijest da su Beyonce i reper Jay-Z konačno postali i bračni par.

Slavni bloger je i prvi objavio vijest da će se vjenčanje održati u petak, u stanu Jaya-Zja u New Yorku, te objavio tačnu adresu.