Odmor na Karibima
0

Victorija želi razveseliti Davida još jednim djetetom

Sarajevo-x.com
Kako bi prebolio razočarenje zbog popuštanja Svjetskog nogometnog prvenstva David Beckham sa suprugom Victorijom otputovao je na Karibe gdje uživa u svim blagodatima tog otoka. No, zasigurno će biti potrebno mnogo više kako bi se slavni nogometaš razveselio nakon što je zbog povrede ahilove tetive morao otkazati nastup na SP-u u Južnoj Africi.

Slavni par trenutno boravi na Karibima u jednom luksuznom odmaralištu. David Beckham svakodnevno šeće uz pomoć štaka, no ni sva blagodat Kariba ne može popraviti njegovo raspoloženje. Upravo zbog toga, kako piše News of The World, par se odlučio na još jedno dijete.

"Viktorija izgleda zdravije nego ranije i smatra kako bi još jedno dijete odvuklo Davidove misli od nogometa. Trenutno borave na Karibima i neprestano su zajedno. Išli su skupa na spa tretmane i mnogo vremena provode zajedno u vili", istakao je neimenovani izvor.

Viktoija se navodno svjesno udebljala kako bi uspjela dobiti još jedno dijete.

Neimenovani izvor je ove sedmice za The Sun izjavio kako slavni par Beckham sada želi kćerku, jer već imaju tri sina.

"Liječnici su joj preporučili dijetu kako bi povećala šanse za začeće. Savjetovano joj je da u organizam unosi više ugljikohidrata i ona je na to pristala zbog čega je David iznimno sretan", naveo je tada izvor blizak paru.

David Beckham povrijeđen je u martu na utakmici protiv Chieva zbog čega će sa terena izostati pet do osam mjeseci.