Novi posao slavne Posh
0

Victoria posudila glas u crtiću "Sponge Bob“

Sarajevo-x.com
Slavna Victoria Beckham posudila je svoj glas za jedan od djeci najomiljenijih crtića, a radi se o animiranoj seriji "SpongeBob SquarePants“, saznaje britanski magazin The Miror od neimenovanog izvora.

Bivša članica grupe Spice Girls posudila je svoj glas britanskoj princezi koja se pojavljuju u dječjoj animiranoj seriji "Sponge Bob“.

"Victoria se ponašala poput profesionalca i gotovo sve je snimila u jednom danu. Ona nije zainteresovana za glumu, ali ipak je pristala posuditi glas za ovaj popularni crtić“, tvrdi neimenovani izvor.

Inače njen četverogodišnji sin Cruz je opčinjen ovim crtićem i možda je upravo to jedan od razloga što se Posh odlučila posuditi glas, a svakako joj prija i to što u studio može doći nenašminkana i u trenerci, a da niko to i ne sazna.

"Uloga britanske princeze u crtiću je bila kao stvorena za Victoriju, ona je uživala u svakoj sekundi tokom snimanja“, kazao je neimenovani izvor, dodajući da bi supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama uskoro mogla pristati i na rad na novim, sličnim, projektima.