Showbiz
0

Victoria Beckham ne želi postati glumica

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Victoria Beckham, članica grupe "Spice Girls" i supruga fudbalske zvijezde Davida Beckhama demantirala je glasine o njenim nakanama da započne glumačku karijeru u Hollywoodu nakon što ove sedmice sa porodicom definitivno preseli u SAD.

"Vjerovatno ću biti jedina osoba u Los Angelesu koja ne želi započeti karijeru u filmskoj industriji. Ja smatram da uopće nisam dobra glumica", izjavila je za Reuters Victoria.

Iako ne želi zaploviti glumačkim vodama Hollywooda, Victoria je sa televizijskom stanicom NBC potpisala ugovor o snimanju showa realnosti "Victoria Beckham: Coming to America" koji će se na NBC-ju početi emitirati 16. jula. Televizijske kamere showa pratile su Beckhamove tokom njihovih priprema za selidbu i zabilježile svakodnevne trenutke slavne porodice.

Victoria je u istom razgovoru naglasila da je njena stvarna strast, pored muža Davida i djece Brooklyna (9), Romea (4) i Cruza (2), njen dizajnerski posao koji je pokrenula i kojim je na tržište plasirala vlastitu kolekciju farmerica, naočala i parfema.

"Skoncentrisana sam na svoju modnu liniju. To je moja stvarna strast. Dosta sam se zabavila snimajući show realnosti za NBC, ali ne bih rekla da ću postati velika televizijska zvijezda", naglasila je "Posh Spice".

Ova pjevačica i majka troje djece opovrgla je glasine o muzičkoj solo karijeri rekavši da ne namjerava snimati album po okončanju svjetske turneje sa bandom "Spice Girls". Victoria je također ubjeđena da će paparaci u Los Angelesu jako brzo izgubiti interesovanje za nju.

"Fotografi će vjerovatno ubrzo shvatiti da smo mi zapravo poprilično dosadni. Mi volimo biti u svome domu i provoditi vrijeme sa svojom djecom. U Los Angelesu ima mnogo slavnih ljudi koji su dosta poznatiji i zanimljiviji od mene i Davida", zaključila je Victoria.