Showbiz
0

Victoria Beckham najgore odjevena slavna osoba

Sarajevo-x.com
Na vrhu 48. po redu liste najgore odjevenih osoba koju svake godine pažljivo sastavlja Mr. Blackwell zasjela je članica grupe "Spice Girls" i supruga engleskog nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham.

Kritičar oštrog jezika koji je dizajnirao haljine za bogate i slavne osobe kada je i prvi put sastavio listu najgore odjevenih osoba 1960. godine, ni ove godine nije poštedio neke od najvećih showbiz zvijezda, pa su se na ovogodišnjoj listi najgore odjevenih osoba pored Victorije Beckham našle i pjevačice Fergie, Kelly Clarkson, Lindsay Lohan i Jessica Simpson.

Insistirajući da je glavni cilj ove neugodne liste ohrabrivanje modne svijesti, Richard Blackwell je ovoga puta odlučio gospođu Beckham postaviti na sami vrh liste najgore odjevenih osoba, koja je objavljena u utorak. Poznata pjevačica prvi put je osvanula na vrhu Blackwellove liste još davne 1998. godine.

Na drugom mjestu ove liste našla se problematična Amy Winehouse, a slijedi je Mary Kate Olsen. Počasno četvrto mjesto pripalo je pjevačici Fergie

Među prvih deset najgore odjevenih slavnih osoba našle su se i Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan i Alison Arngrim, a na listi se, za razliku od prošlih godina, nije našla posrnula pop princeza Britney Spears.

"Smatram da je neprimjereno komentirati kada je njen život trenutno u kolapsu. Nadam se da će 2008. godina biti bolja za nju", komentirao je Blackwell izostanak Britney Spears sa nove liste.