Showbiz
78

Victoria Beckham: Bila sam pijana kada sam upoznala Davida

Klix.ba
Victoria Beckham pojavit će se na naslovnici britanskog Voguea u oktobarskom izdanju kao i njena priča o tome kako je upoznala svog supruga, svojim tinejdžerskim nesigurnostima i njenoj karijeri u svijetu mode.

Ljubav poznatog para traje 19 godina, a Victoria je priznala kako je bila pijana kada je upoznala Davida. Istakla je kako je to bila ljubav na prvi pogled. Ljubavna priča Beckhamovih počela je 1996. godine kada je David vidio Victoriju na spotu Spice Girls "Say You'll Be There".

"Ovo je djevojka za mene i doći ću do nje. Ona je moje vid savršenstva. Ako me bude željela, bit ćemo zajedno zauvijek", kazao je David tada.

Nakon toga Posh Spice je došla u Manchester United i upoznala ga. Osjetila je leptiriće. Ova priča nalazi se u njenom pismo koje je napisala "mlađoj Victoriji" u kojem hronološki iznosi svoju ljubavnu priču. U njemu se nalaze i savjeti koje je sama sebi dala nakon susreta s Davidom.

"Nauči više o fudbalu, posebno o ofsajdu. I da, ljubav na prvi pogled postoji. Desit će ti se u salonu Manchester Uniteda, iako ćeš biti pripita, ali bit će lijepo. Dok drugi igrači budu stajali za barom i pili sa svojim kolegama, David će stajati sa porodicom. Nije još ni u prvom timu, dakle ti si ta koja je poznata. Ali ima tako sladak osmijeh. I ti si bliska sa porodicom. Shvatit ćeš da imate ista osjećanja. Tražit će ti broj telefona. Još čuva tvoju avionsku kartu na kojoj si se potpisala", piše u pismu.

Par se vjenčao 1999. godine i imaju četvero djece. Iako je modna ikona i primjer ženstvenosti, kada je imala 18 godina bila je veoma nesigurna i nije se osjećala ni lijepom ni zgodnom.

"Nikada ti se neće dogoditi da se pojaviš u nečemu smiješnom. Dobit ćeš i nagradu za gay ikonu. Nasmiješi se jer ćeš biti slobodna da se izraziš kako god budeš željela. Naučit ćeš mnogo toga i nikada nećeš biti tip ljudi koji se samo valja u krevetu", stoji u njenom pismu.

Uprkos godinama i činjenici da je rodila četvero djece, Victorija i dalje izgleda savršeno, mladoliko i ženstveno.