Showbiz
0

Val Kilmer demantovao glasine o svojoj bolesti

FENA
Val Kilmer
Val Kilmer
Nakon što je Michael Douglas izjavio kako se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, slavni glumac odlučio je demantovati te glasine pa je na svom Facebook profilu napisao kako Michael nije dobro obaviješten.

"Volim Michaela Douglasa, ali pogrešno je obaviješten. Posljednji put sam s njim pričao prije dvije godine, kada sam ga pitao da mi preporuči specijalista koji mi može postaviti dijagnozu za kvržicu u grlu zbog koje sam morao prekinuti putovanje sa svojom predstavom 'Citizen Twain'. Završio sam na pregledu stručnjaka iz Kalifornije koji su zaključili da nemam rak", napisao je Val.

Osim toga, u svom je dugom Facebook postu napisao i kako je snimio tri filma u zadnjih godinu dana, od kojih je jedan sam i režirao.

"Dođi me vidjeti kako sam živ i sretan u Westwood sljedeće sedmice ako misliš da lažem, napisao je Val i dodao kako neki fanovi pogrešno misle kako ne govori o svojim privatnim problemima jer se ne brine o zdravlju te se samo oslanja na ljubav i molitvu. To ne može biti dalje od istine", zaključio je poznati glumac koji ne zamjera Douglasu.

Douglas je, naime, tokom gostovanja u emisiji Jonathana Rossa javnosti obznanio kako Val boluje od raka jezika. Kilmer je tako proživljavao najteži period u životu, bar prema nedavnim riječima Michaela Douglasa.

"Stvari ne izgledaju dobro za Vala. On je u mojim mislima", rekao je Michael te dodao kako je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života.