Showbiz
89

Usain Bolt prevario djevojku s brazilskom studenticom, fotografije "preplavile" internet

Klix.ba
Usain Bolt fotografisan je u krevetu su brazilskom studenticom Jady Duarte u Riju nakon što je objavljena informacija da će se oženiti sadašnjom djevojkom Kassi Bennett po završetku Olimpijade.

Dvadesetogodišnja Jady podijelila je fotografije na kojima je atletičar bez majice putem Whatsappa. Na jednoj od fotografija zlatni olimpijac je ljubi u vrat, dok je na ostalima prisno grli. Sve se događa u krevetu.

Studentica tvrdi da nije znala s kim dok joj prijatelj nije rekao. Također, istakla je kako noć provedena s sprinterom nije bila "velika stvar" i da je bilo sasvim normalno. Upoznali su se u klubu u Barrau, zapadnom dijelu Rija. Nakon ovoga on ju je zapratio na Instagramu.

"Ovo je sve ispalo negativno. Nikada nisam željela biti poznata. Umirem od srama", rekla je Brazilka za portal Extra.

Ove fotografije nisu jedina Boltova briga. Snimljen je i kako prisno i strastveno pleše s drugom djevojkom na proslavi svog 30. rođendana u Riju. Sve ovo je objavljeno nakon što je njegova sestra Christine Bolt-Hylton kazala za The Sun kako će se Bolt i njegova djevojka s kojom je dvije godine zaručiti čim se vrati u Veliku Britaniju.

Osvrnuvši se na Boltove ranije izjave, britanski mediji podsjetili su kako prevare možda neće predstavljati problem njegovoj budućoj supruzi.

"Kultura Jamajke je različita kada gledate na to da žene i muškarci imaju više od jednog partnera. Primijetio sam u Britaniji da se svaka osoba nakon što postane poznata vjenča, ako da je to neko pravilo. Ali mislim da to nije fer", rekao je Bolt dodavši:

"Teško je ostati s jednom ženom jer se djevojke doslovno bacaju na vas i nije fer prema nama. Teško je reći ne, znate šta mislim".