Rezultati za deset sedmica
0

Urađena obdukcija na tijelu sina Sylvestera Stallonea

Anadolija
Rezultati toksikoloških nalaza obdukcije urađene na tijelu preminulog sina američkog glumca Sylvestera Stallonea bit će poznati za deset sedmica, saopštili su zvaničnici.

Zvaničnici su saopštili da je popularni glumac Stallone tijelo svog sina Sagea Moonblood Stallonea pronašao u petak u porodičnoj kući, a kako bi se ustanovio uzrok smrti urađena je obdukcija, dok se na rezultate toksikoloških nalaza treba čekati deset sedmica.

Sageov advokat je za jedan televizijski kanal izjavio kako je njegov klijent neposredno prije smrti bio veoma sretan i radio na nekoliko projekata.

Jedan internet portal objavio je da je otac preminulog Sagea, Sylvester Stallone, vijest o smrti svog sina primio na turneji povodom filma "Expandables 2", te da ga je ova vijest šokirala i naprosto "slomila".

Nadležni u sudskoj medicini izjavili su da istraga o smrti Sagea Stallonea još traje, dok su iz jednog neimenovanog izvora objavljene informacije da je mladić preminuo usljed predoziranja lijekovima, ali da se ne zna da li je predoziranje slučaj nepažnje ili pokušaj samoubistva.

Kao najstarije dijete Sage je uz svoga oca glumio u dva filma,"Rocky V" i "Daylight".