Ima milion prijatelja na FB-u
79

Upoznajte suprugu Mirka Alilovića

Sarajevo-x.com
Hrvatski rukometni reprezentativac ljubuških korijena Mirko Alilović prije dva dana oženio je djevojku koja također ima hercegovačke korijene, Ivu Vranješ.

Rukometni golman i njegova supruga Iva Vranješ upoznali su se prije više od godinu dana i odmah se zaljubili. Sudbonosni susret dogodio se u Zagrebu. Više veselja od svadbe paru čini to što je Iva trudna.

Mirko je rekao da su oboje sretni zbog prinove koju očekuju. Inače, Iva je i prije Mirka bila poznata široj javnosti. Lijepa je Hercegovka (27) je na 7-8 Facebook profila prikupila skoro milion prijatelja.

Postigla je to atraktivna Iva postavivši na Facebook profile stotine golišavih i vrućih fotografije koje su joj priskrbile desetine hiljada fanova (u omjeru 9:1 za muškarce). Dakako, ima tu i "imitatora" koji otvaraju profile koristeći Ivine slike. No, kako god, zasigurno se može reći da je Iva jedna od najslavnijih osoba na "Fejsu".

Bolji Ivini poznavatelji i prijatelji tvrde da se radi o prekrasnoj, toploj i zdravoj osobi. A vi možete uživati u nekim od fotografija s Facebooka.