Lijepa, mlada i uspješna
0

FOTO+VIDEO / Upoznajte Florence, novu ljubav princa Harryja

Sarajevo-x.com
Florence Brudenell-Bruce, 24-godišnja glumica i model je nova djevojka britanskog princa Harryja, i djevojka koja, kako se bar čini po fotografijama snimljenim u srijedu, strašno često voli da se presvlači.

Nova ljubav britanskog princa je izgleda itekako svjesna toga da će je sada fotografisati gdje god da se pojavi, pa pokušava na razne načine zaintrigirati javnost od kako vijest o njihovoj vezi procurila u medije.

Kako piše britanska štamba princ Harry se potajno viđa sa plavokosom ljepoticom već četiri sedmice, no napominju i to da je ona reklamirala i donje rublje.

Harryjeva sedmogodišnja veza, koju je često prekidao i ponovo započinjao, sa Chelsy Davy konačno je izgleda došla do kraja. Veza između Harryja i Florence je počela u njenom stanu u Notting Hillu u zapadnom Londonu, pišu mediji u Britaniji.

Čini se kako par ima dosta toga zajedničkog, pa čak i porodicu. Naime, njih dvoje su osmo koljeno u srodstvu.

Firenci Anne-Marie Brudenell-Bruce, što je puno ime Harryjeve nove djevojke, je ranije bila u vezi i sa vozačem Formule 1 Jensonom Buttonom, glumila je u Bollywoodskom filmu, kao i u detektivskoj drami Lewis, gdje je ležala na nadgrobnom spomeniku, slikala se u donjem rublju i još mnogo toga.