Mediji špekulišu
0

Udaje se Britney Spears?

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Pop pjevačica Britney Spears se, navodno, udaje za dečka Jasona Trawicka izvijestio je magazin 'Heat'.

Slavna muzičarka koja se već dva puta udavala i to za Jasona Alexandera i Kevina Federlinea, sada planira tradicionalno, bijelo vjenčanje, no konačni datum još uvijek nije određen.

"Britney se napokon vratila normalnom životu i njen sljedeći korak je da se u potpunosti smiri sa Jasonom. Njihova veza je sada zaista zrela i ne može se porediti s vezama koje je Britney imala sa Kevinom ili Jasonom Alexanderom. Trawick je izgubljen bez Britney i u potpunosti je 'opsjednut' njome“, kazao je neimenovani izvor potvrdivši medijske špekulacije da se slavna muzičarka udaje.

On je dodao i to da Britney želi tradicionalno vjenčanje na kojem će biti samo mali broj ljudi, tačnije samo uži krug prijatelja i porodice.

Drugi, neimenovani izvor je također kazao da je otac slavne pjevačice veoma dobro prihvatio Jasona, te kako misli da je on zaista dobar momak i puno bolja šansa za Britney nego što je to Kevin bio.

"Iako Jasona smatra dobrim momkom, otac Britney Spears želi da ona i Jason još neko vrijeme budu u vezi, jer ne bi za nju bilo dobro da ponovo, olako, upadne u još jedan brak“, kazao je neimenovani izvor prenosi britanski Digital Spy.