Showbiz
0

Udaje li se "princeza" Paris Hilton?

Sarajevo-x.com
Paris Hilton
Paris Hilton
Vjerovali ili ne, američka bogatašica Paris Hilton ove godine mogla bi stati na "ludi kamen" sa svojim momkom Dougom Reinhardtom.

Za sve one koji putem žute štampe prate šta se sve dešavalo u životu razuzdane nasljednice, ova vijest bila je prilično šokantna, mnogo šokantnija od one da je Paris završila u zatvoru.

Uprkos avanturi sa nogometašem Real Madrida Cristianom Ronaldom, 28-godišnjakinja o svojoj vezi sa zvijezdom realityja "The Hills" govori kao o nečemu što želi da traje vječno.

"Zajedno smo već godinu i nijednu noć nismo proveli odvojeno", oduševljeno je gugutala Hilton. "On mi je zaista najbolji prijatelj. Čini da se svaki dan osjećam kao princeza."

Otkrila je i to da "ne isključuje mogućnost vjenčanja u 2010. godini", piše Mirror.

"Kad vidim kako je među nama sve ovako sjajno, čeka nas svijetla i sretna budućnost", kaže Paris. "Doug i ja smo dijelili tako puno divnih posebnih trenutaka. Jedna od najljepših stvari bila je iznajmljivanje cijelog jednog otoka na Fijiju. Bilo je romantično, privatno i opuštajuće - najbolji odmor mog života."

"Za Božić", nastavlja uzbuđenja novopečena glumica, "Doug mi je poklonio najljepši dijamantski nakit koji sam ikad vidjela."