Hugh Grant
0

"Ubit ću se na svoj 50. rođendan"

Sarajevo-x.com
Hugh Grant
Hugh Grant
Veliki britanski zavodnik Hugh Grant 9. septembra će napuniti 50 godina. Iako pola decenije života i ne ostavlja baš puno traga na njegovom tijelu, on tvrdi da je sama pomisao da puni toliko godina zastrašujuća, te se našalio kako će počiniti samoubistvo samo kako ne bi doživio svoj 50. rođendan.

"Grozim se tog dana. Znam da u Švicarskoj ima klinika nazvana 'Dignitas' gdje se može izvršiti eutanazija, pa ću je posjetiti na svoj 50. rođendan – 50 godina je dovoljno", kazao je kroz smijeh slavni glumac za magazin OK.

Inače, poznato je da Grant pati od anksioznosti iako o tome veoma rijetko priča. Ovoga puta odlučio se otvoriti i priznati da često ima napade panike.

"Imam napade panike, pa sam do sada pokušao sve kako bih se izliječio. Uzimao sam lijekove na biljnoj bazi, hemijska sredstva, ali je trčanje jedino što mi je zaista pomoglo", kazao je Grant, a onda nastavio:

"Trčanje me smiruje i nemam napade panike, ali u isto vrijeme umanjuje moj smisao za humor, tako da sam na kraju prestao trčati."

Veliki glumac je napomenuo da za napade panike nije kriva publika.

"Volim publiku. Stavite me ispred hiljadu ljudi i osjećat ću se dobro… Ali kamere… Do njih je.. Nikako ne volim kamere", priznao je Grant.