Kanada
0

Ubica Playboyeve zečice se objesio

Sarajevo-x.com
Ryan Jenkins, zvijezda reality showa koji je osumnjičen za brutalno ubistvo američkog modela i Playboyeve zečice Jasmine Fiore objesio se u hotelskoj sobi motela u Kanadi, javlja AP.

Njegovo beživotno tijelo pronašao je menadžer motela Kevin Walker, koji je policiji prijavio da je Jenkins stigao u Chrysler PT Cruiseru, te da je ostao u autu dok ih je nepoznata djevojka prijavila u motel.

On je, prema policijskim navodima, ubio i osakatio Fiore, te njeno tijelo bacio u kofer , a potom u kontejner za smeće. Prije toga, uklonio joj je zube i prste na rukama, kako bi otežao nadležnim identifikaciju nagog tijela. Kako je njeno tijelo bilo izmasakrirano, identificirana je pomoću serijskog broja silikona ugrađenih u grudi.

Policija je prošle sedmice objavila međunarodnu potjernicu, jer se sumnjalo da je Jenkins uspio preći granicu i pobjeći u Kanadu.

Jenkins je upoznao 28-godišnju Fiore u kockarnici u Las Vegasu, nakon što je završio snimanje reality showa početkom marta. Optuženi za zločin i bivši model su se brzinski vjenčali ove godine u Las Vegasu. Nakon njenog nestanka, Jenkins je postao glavni osumnjičeni jer je i ranije bio nasilan prema Fiore, a njegov ljubomorni ispadi bili su povod čestih svađa neposredno prije surovog ubistva.