Objavljene fotografije povreda
1

U tuči bivšeg i sadašnjeg momka Halle Berry bivši izvukao deblji kraj

Klix.ba
Priča o tuči bivšeg i sadašnjeg momka glumice Halle Berry, Gabriela Aubryja i Oliviera Martineza, ne silazi sa naslovnica tabloida.

Brojni američki magazini su objavili i fotografiju koju je snimila policija, a na kojoj se vidi da je bivši momak holivudske dive u tuči dobio teže povrede nego se to odmah mislilo.

Gabriel Aubry ima modrice i rane po cijelom licu i tijelu, a jedno oko mu je gotovo potpuno zatvoreno i krvavo od udaraca. Aubry je ustvrdio za američke medije i to da je Martinez prijetio da će ga ubiti.

Tuča između dvojice muškaraca se dogodila na američki praznik Dan zahvalnosti kada je Aubry doveo njegovu i kćerku pred kuću u kojoj žive glumica i njen sadašnji momak Olivier Martinez. Nakon tog dana Aubry je dobio zabranu prilaska Berry i Martinezu.

Nakon tuče, Aubry je bio u bolnici zbog slomljenih rebara, a ni Martinez nije puno bolje prošao.

U izjavi koju je Aubry dao policiji stoji kako je sukob između njega i Martineza počeo dan prije tuče. Navodno je na priredbi malene Nahle u školi Martinez prišao Aubryju i na uho mu na francuskom jeziku šapnuo kako bi ga najradije pretukao, ali ne može jer su u školi. Sutradan je Aruby došao po Nahlu, a vrata mu je otvorio Martinez, iako je obično dadilja posrednik i uvijek izvede Nahlu kada otac dođe po nju.

Aubry tvrdi kako mu je Martinez kazao da moraju razgovarati, a nakon što je on otišao do svog automobila Martinez ga je navodno srušio na zemlju, obuhvatio njegovu glavu rukama i počeo njom udarati od ivičnjak. U tom momentu ga je navodno optužio da je kriv što je Berry i Martineza bitka za starateljstvo nad Nahlom koštala tri miliona dolara.

Aubry je otišao i korak dalje pa je ustvrdio kako mu je Martinez kazao da mora reći policiji da je on prvi započeo tuču ili će ga ovaj ubiti.

"Nadam se kako ću dokazati svoju nevinost, jer su sigurnosne kamere na kući Halle Berry sve zabilježile i vidi se da me on prvi napao. Zato sam tražio da se izuzmu snimci sigurnosnih kamera prije nego ih izbrišu", ustvrdio je Aubry.