Showbiz
0

U subotu vjenčanje Robbieja Williamsa i Ayde Field

Sarajevo-x.com
Robbie Williams i Ayda Field
Robbie Williams i Ayda Field
Američki pjevač Robbie Williams i glumica Ayda Field će se vjenčati u subotu na svečanoj ceremoniji koja će se održati u Kaliforniji. Vjenčanju neće prisustvovati članovi grupe "Take That" u kojoj je Williams počeo svoju karijeru i kojoj se nedavno po drugi put pridružio.

Robbie Williams (36) i Ayda Field (31) su prije sedam dana svoje planove otkrili bliskim prijateljima i porodici. Vijest je iznenadila njegov bend "Take That" čiji su članovi neposredno prije rezervisali odmore sa svojim porodicama, tako da neće prisustvovati vjenčanju povratnika u bend.

Jonathan Wilkes (32) je najbolji prijatelj Robbieja Williamsa, pa se očekuje da će upravo on biti vjenčani kum popularnog pjevača, navodi "Daily Mail".

Nakon ceremonije vjenčanja, par će se uputiti na dvosedmični medeni mjesec prije engo se vrate u Veliku Britaniju kako bi Williams promovisao novi singl "Shame" koji je snimio u saradnji sa grupom "Take That".

Gosti pozvani na vjenčanje su dobili instrukcije da se okupe u maloj luci kako bi zajednički isplovili na otok Santa Carolina gdje će se obaviti vjenčanje popularnog para.

Otok je od Los Angelesa udaljen oko trideset i pet kilometara i opisan je kao raj sa kristalno čistom vodom.

Par se počeo zabavljati u maju 2007. godine, a zajedno žive od prošle godine. Također, kupili su kuću u Compton Bassetu u Wiltshireu, ali su se odlučili vratiti u vilu na Beverly Hillsu vrijednu 14,5 miliona eura.