Neumorni Angelina i Brad
0

U planu usvajanje novog djeteta

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Holivudske zvijezde Angelina Jolie i Brad Pitt objavili su da su spremni na usvajanje još jednog djeteta.

Nevjenčani par o čijem životu izvještavaju brojni svjetski mediji otkrio je da će sačekati da njihovi blizanci napune šest mjeseci, što će biti u januaru, te će nakon toga raditi na proširivanju porodice.

Gostujući u emisiji na američkoj televiziji, na pitanje hoće li usvajati još djece, Jolie je klimnula glavom. Kad je voditelj Matt Lauer upitao: "Imate li već nešto u planu?" glumica se nasmijala i rekla: "Da."

Ipak, realizacija plana neće biti uskoro, dodala je.

"Zavisi. Ne možete čak ni početi taj proces dok nova djeca ne napune šest mjeseci te onda vidite kako se snalaze u novoj porodici, koliko ih možete primiti."

Ispričala je kako njihova ostala djeca nisu bila uznemirena naglim širenjem porodice.

"Imamo tako mnogo djece tako da ih nimalo ne čudi kad se pojave novi," rekla je Jolie.

Par je dosad usvojio troje djece: Maddox ima sedam godina i iz Kambodže je, Pax ima četiri i iz Vijetnama je, a Zahara ima tri i usvojena je u Etiopiji. Pored njih, imaju trogodišnju Shiloh koja je njihovo biološko dijete, a u julu su dobili i blizance Vivienne i Knoxa.

Na pitanje kako se djeca snalaze s novopridošlim blizancima, glumica je ispričala: "Max je profesionalac, kao veliki brat. Dosad je to mnogo puta radio. Pripremili smo ih, razgovarali s njima o tome, znali su da dolaze i svi su u tom dobu kad nema opasnosti. Dovoljno su nezavisni da im mama i tata ne trebaju sve vrijeme. Igraju se sa blizancima, mijenjaju im pelene, oblače ih i zovu 'svojim bebama'."

U razgovoru je Angelina govorila i o ljubavi prema Bradu.

"Pronašla sam pravu osobu. Ne volim kad nismo skupa, ne volim biti sama kao što sam nekad voljela," priznala je.