Barbara Walters sasvim otvoreno
0

VIDEO / TV veteranka Kardashiankama: Vi nemate nikakav talent

Sarajevo-x.com
Veteranka TV novinarstva Barbara Walters ugostila je žene iz porodice Kardashian u svojoj emisiji, ali je pokazala da nema nimalo milosti prema njima.

Bez obzira na to što ih je sve svrstala na svoju listu 10 najfascinantnijih u 2011. Barbara (82) je u direktnom sučeljavanju rekla Kim (31), Kourtney (32), Khloe (27) i Jenner (56) sve što joj je bilo na duši. Otvoreno im je rekla da nemaju talent za bilo šta.

"Oprostite mi, ali vi ne glumite, ne plešete, ne pjevate, vi nemate nijedan talent", bila je oštra Walters.

Na ovakvu opasku njamlađa od sestara je rekla da one zapravo zabavljaju ljude, na šta je Kim dodala da nije zanemarivo to što ih publika voli tekve kakve jesu.

Walters se nije suzdržala ni od toga da spomene Kim njen porno snimak koji je objavljen na internetu. Kim je na čas zastala, a potom je rekla: "Mislite o tome šta hoćete. Znam da sam imala greške u životu". U tom momentu joj je majka priskočila u pomoć dodavši: "Nešto si iz toga i naučila, zar ne?".

Jenner je rekla da je noćima plakala zbog skandala koji je izbio pojavljivanjem snimaka njene kćerke na internetu te da je to umalo uništilo porodicu.