Policija intervenisala
0

Tuča na vjenčanju Katie Price i Alexa Reida

Sarajevo-x.com
Foto: PA
Foto: PA
Vjenčanje Katie Price i Alexa Reida je zaista bilo spektakularno, ali ne onako kako su oni priželjkivali. Naime, još pri samom ulasku u Crkvu svetog Pavla u Woldinghamu na Katie su nasrnuli fotografi, pa su zaštitari pritrčali da joj pomognu i u trenutku je nastao opći haos.

Katie Price i Alex Raid vjenčali su se u Las Vegasu u februaru ove godine, ali su željeli ponoviti vjenčanje kako bi dobili blagoslov bližnjih, te su medijska prava prodali kući ITV2.

No, do zbrke je došlo kada su fotografi nasrnuli na Katie dok je izlazila iz crnog džipa, a zaštitari pritrčali u pomoć kako bi zaštitili autorska prava na fotografisanje i snimanje.

Ceremonija nije ni počela, a već su bili pozvani policajci koji su morali smirivati razjarene fotografe i zaštitare.

"Razumljivo je da je Katie sve to potreslo, no ona je željela nastaviti uživati u svom velikom danu", kazao je glasnogovornik starlete poznate i kao Jordan.

Ipak, na kraju se sve dobro završilo. Gosti su ušli u crkvu, naravno ostavljajući svoje mobilne telefone ispred kako ne bi snimali vjenčanje, i ceremonija je počela.

Nakon ceremonije u crkvi par se s gostima zaputio u kuću koju je Jordan nekada dijelila sa bivšim suprugom Peterom Andreom, objavio je "Daily Mail".