Las Vegas
0

Trudna Nicole Kidman pozirala fotoreporterima

FENA
Australska glumica Nicole Kidman pokazala je svoj trudnički trbuh na Festivalu Country pjesama održanog ovog vikenda u najsjajnijem gradu Amerike, Las Vegasu.

Sedam mjeseci trudna glumica, fotografima je pozirala sa svojim suprugom, rokerom Keithom Urbanom, te medijima pokazala kako joj trudnoća itekako godi.

Nicole Kidman nikad nije skrivala da joj je jedna od najvećih želja biti i biološka majka, iako Nicole već ima dvoje usvojene djece, Isabellu i Connora, iz braka s glavnim čudakom Hollywooda, glumcem Tomom Cruiseom.

Kuloarima se u zadnje vrijeme sve češće šuška kako australska filmska diva ne želi da njezina posvojena djeca žive s ocem i njegovom novom suprugom, Katie Holmes, jer ne želi da budu odgajana pod strogim scijentološkim uvjetima, koje Kidman, čini se, ne odobrava.

Kidman se navodno nakon rođenja svojeg prvog biološkog djeteta s Kiethom Urbanom planira preseliti natrag u Los Angeles, te se izboriti za potpuno skrbništvo nad Iasbellom i Connorom, jer želi da djeca napuste scijentologiju, koju Kidman, koja zna s čim ima posla, opisuje kao "čisto ispiranje mozga" i ne želi da joj se djeca, uz oca čudaka, pretvore u zombije.