Čestitku uputio i Stevie Wonder
0

FOTO+VIDEO / Trudna i sretna Beyonce proslavila 30. rođendan

Sarajevo-x.com
Pjevačica Beyonce Knowles se s ponosom može osvrnuti iza sebe na svoj 30. rođendan koji je proslavila jučer. Ona je zaista žena koje ima sve, uspješnu karijeru, partnera koji je voli, a na putu je i njihovo prvo dijete.

Pjevačica je svoj 30. rođendan proslavila u Italiji sa suprugom, reperom Jay-Zijem, a za razliku od ranijih ludih zabava, Beyonce se ovog puta odlučila za romantičnu večeru u dvoje.

Iako je rođendan odlučila proslaviti daleko od domovine i prijatelja, rođendanske čestitke ipak nisu izostale. Njeni obožavatelji iz Brazila, SAD-a, Japana i drugih zemalja snimili su video poruke koje su postavili na Youtubeu.

Čestitku joj je uputio i Stevie Wonder otpjevavši "Happy Birthday to You" na koncertu u Curaçaou. I iako slavljenica nije bila u blizini, Stevie se potrudio da ugođaj bude potpun pa je na scenu donio i tortu.

Podsjećanja radi, Beyonce je prije sedam dana na dodjeli MTV Video Music Awards u Los Angelesu, tokom nastupa obznanila da će ona i njen dugogodišnji partner dobiti prvo dijete. Trudnoća joj očigledno prija jer je tamnoputa pjevačica u Italiji blistala, ponosno pokazujući svoj trudnički trbuščić.