Showbiz
18

Tračevi o Beyonce i Jay Z-u ne jenjavaju: Razvod je samo pitanje vremena?

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
The New York Post je prilično ubijeđen kako je razvod najpoznatijeg para u svijetu muzike - Beyonce i Jay Z-a, neizbježan

Još otkako je u javnost procurio video iz lifta u kojem Beyonceina sestra Solange napada Jay Z-a, glasine o njihovim bračnim problemima ne prestaju.

Ovaj medij navodno ima informacije koje stižu od izvora bliskog paru, a najnovija kaže kako Beyonce kupuje novu kuću bez Jay Z-a. izvor blizak New York Postu kaže kako je 32-godišnja pjevačica nakon svađe u liftu bacila oko na kuću vrijednu 21,5 miliona dolara, što očito "mora značiti problem u braku", budući da Beyonce nikad ne bi kupovala takvu kuću za nekog člana porodice, niti bi Jay Z napustio svoj veliki stan u Tribeci.

U ovom trenutku, izvor blizak paru kaže kako se više ne radi o tome da li će se par rastati, nego je samo pitanje vremena i kad će se to desiti. Kaže kako par, iako se na Instagramu nastoje predstaviti i promovisati kao sretan, ima velikih problema.

Navodno je Beyonce uklonila svoju tetovažu sa prsta, koja je bila vrsta zaručničkog prstena, kao i promijenila tekst pjesme "Resentment", što su neki shvatili kao komentar na njezin brak s Jay Z-jem.

Tabloid Blind Gossip (koji je prije svih pisao o razvodu Toma Cruisea i Katie Holmes) piše kako je slavni par već počeo s razvodom, te da se samo čeka službena objava.

Ipak, treba imati na umu da su Beyonce i Jay Z majstori za publicitet, pa mnogi smatraju kako je čitava priča o razvodu zapravo samo marketinški trik kojim bi na najbolji mogući način bila promovisana njihova nova turneja "On The Run".

I zar nije čudno da je Beyonce u stanju čitav album držati u tajnosti sve do momenta kad ga zvanično ne objavi, a sad odjednom postoji izvor koji njene najveće tajne otkriva medijima - piše Huffington Post.

No, budući da njihova zajednička turneja počinje 13. septembra, odgovori na ova pitanja će se znati uskoro.