Showbiz
0

Tom Cruise zabranio Posh priče o dijetama

Sarajevo-x.com
Američki glumac Tom Cruise navodno je zabranio Victoriji Beckham da razgovara o dijetama sa njegovom suprugom Katie Holmes.

Zivjezda kultnog filma "Top Gun" je, prema pisanju mnogih tabloida, veoma zabrinut zbog utjecaja kojeg britanska pjevačica ima na Katie, pa ju je zamolio da šuti kada je hrana u pitanju.

"Tom je rekao Victoriji da je zabrinut kako je Katie sve mršavija, naročito jer žele ubrzo početi raditi na drugom djetetu", otkrio je izvor blizak Tomu, koji sa mladom glumicom Katie Holmes ima dvogodišnju kćerku Suri.

"Tom je bio odlučan, ali uljudan. Rekao je da, iako razumije da Victoria samo pokušava pomoći njegovoj supruzi da izgubi višak kilograma, nakupljenih nakon rođenja Suri, ipak ne želi da ona u budućnosti razmienjuje savjete o dijetama sa Katie", dodao je neimenovani izvor, a objavio britanski magazin Closer .

Sada se supruga nogometne zvijezde Davida Beckhama, koja je slavna po "manjku kilograma", stalno pokušava suzdržati od razgovora o raznim dijetama, kada se druži sa Katie.

"Od tada nije spomenula ni hranu niti dijete, a kada vani jedu, strašno se trudi da ne komentariše jela koja naruče. Također ponekad naruči i veću porciju za sebe, iako je nikad ne pojede do kraja."