Showbiz
0

Tom Cruise kum djeci Jennifer Lopez

Sarajevo-x.com
Popularna američka pjevačica Jennifer Lopez, koja je 22. februara rodila blizance Emme i Maxa, želi da upravo Tom Cruise bude kum njenoj djeci. Jennifer je, navodno, natjerala muža Marc Anthonyja da lično obavijesti popularnog glumca.

Kako navodi izvor blizak novopečenoj majci, a prenosi i Askmen.com, hollywoodski glumac je oduševljen ovom idejom. Međutim, suprug Jennifer Lopez Marc Anthony, u početku, nije bio oduševljen idejom da njegovoj djeci kum bude vatreni pobornik scientologije, budući da su njegova žena i on katoličke vjeroispovijesti.

Međutim, poznata pjevačica je ipak uspjela nagovoriti svog muža da Toma zamoli da bude kum njihovim nedavno rođenim blizancima.

Tom Cruise je već ozbiljno shvatio svoju ulogu kuma, te potrošio nekoliko stotina hiljada dolara na dizajnersku odjeću za Emme i Maxa za ceremoniju krštenja, a tu je i mnoštvo drugih poklona.

Također, Tom i njegova supruga Katie Holms planiraju prirediti specijalnu zabavu za male blizance i tako proslaviti njihov "dolazak na ovaj svijet".