Jennifer progovorila
0

'To što mi je Angelina uradila nije cool'

Sarajevo-x.com
Američka glumica Jennifer Aniston (39), nekada udata za Brada Pitta, prvi put je javno progovorila o svom propalom petogodišnjem braku i ženi koja joj je otela muža.

Nakon četiri godine Jennifer je konačno izgovorila ime Angeline Jolie, komentarišući ovaj prilično bolan period u njenom životu.

Anistonova je priznala da se njen tadašnji suprug počeo viđati sa Jolie još na snimanju filmskog hita "Gospodin i gospođa Smith" te da su se njih dvoje tada i zaljubili, a da ona za to nije imala pojma do prije dvije godine kad je Jolie to izjavila u jednom intervjuu.

"Sva ta priča kako je jedva čekala da dođe na snimanje nimalo nije cool", izjavila je i naglasila da je još uvijek u kontaktu s Bradom.

Aniston je govorila i o trenutnoj vezi sa pjevačem Johnom Mayerom, bivšem momku Vinceu Vaughanu i želji da ima djecu. Ipak, dio o 33-godišnjoj Jolie najviše intrigira javnost.

Kompletan intervju sa zvijezdom serije "Prijatelji" bit će objavljen u decembarskom izdanju Voguea, a u najavi stoji da će on pokazati "kako se Jennifer više ne boji Angeline."