Showbiz
0

Tinka Milinović specijalna zvijezda kluba u Dubaiju

Sarajevo-x.com
Poznata sarajevska pjevačica i voditeljica Tinka Milinović bit će posebna gošća kluba Sensation u Dubaiju.
Osim Tinke Milinović, u klubu Sensation nastupit će i DJ Shero. Promoteri kluba Tinku najavljuju kao bh. superzvijezdu televizijskih ekrana, opernu pjevačicu i umjetnicu koja se do sada pojavljivala na naslovnicama magazina širom Evrope te predstavljala Bosnu i Hercegovinu na prestižnom izboru za pjesmu Evrope - Eurosongu.

Na svom blogu Tinka piše komentare o ljubavi, stilu života i vezama. Trenutno radi na projektu reality showa čiji je cilj osnaživanje uloge žene u evropskom i američkom društvu. Ovaj show bit će baziran na Tinkinoj životnoj priči, sa svim usponima i padovima.

"Moj život čini mnoštvo zanimljivih epizoda i odluka, neke su bile dobre, a neke ne. Ali, sve je bilo vrijedno toga", kaže Milinović.

"Vidjela sam i doživjela mnoge stvari, došla sam do vrha tako što sam krenula u nepoznato i nisam se bojala iskustva koje mi je život ponudio. Sada imam puno toga za podijeliti i inspirisati druge", dodala je Tinka koja se vratila u Ameriku kako bi bila dio američkog marketinškog tržišta, kako bi ispričala svoju priču i ojačala žene na njihovom putu pronalska.