Showbiz
0

Teške riječi za figuru Britney Spears

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Jedno je jasno: Britney Spears je na svom nastupu za dodjelu MTV Music Awards izgledala kao usporeni snimak. Niko ne može osporiti da je nekadašnja pop princeza u potpunosti izgubila šarm te da nije bila u stanju ponoviti atmosferu kakvu je nekad pravila na nastupima. No da li su komentari o njenom "nesavršenom" tijelu bili pravedni?

Svi koji su pogledali snimak na kojem Britney otvara dodjelu MTV Music Awards-a mogli su se i sami uvjeriti da tu nema nimalo "stare" Britney za kojom su svi uzdisali.

Mnogi su se složili da je Britney nekada i pored slabašnih glasovnih mogućnosti uspijevala napraviti odličan koncert jer je bila dobra zabavljačica i plesačica, prenosi Associated Press.

No njen nastup je prošao katastrofalno, a komentari su bili bezobzirni. Među najgorima su bili oni o njenoj figuri jer se jasno vidi da je Britney dobila koji kilogram.

E!Online je napisao da je njen punašni trbuščić bio van svih standarda onoga što je trenutno IN. Treba napomenuti da je Britney rodila dvoje djece, a da su pločice koje je nekada imala na trbuhu plod upornih i mnogobrojnih trbušnjaka te fit forme.

Mnogi se pitaju da li su komentari bili fer prema Britney i da li je pametno govoriti povodljivoj omladini da je malo trbuščića preko hlačica tako grozno i ne IN.

Gotovi svi mediji su ocijenili kako ona ne izgleda "dobro" ili barem "dobro kao nekada", a umjesto da se komentariše njen nastup, pogled ja padao samo na njen stomak.

Ipak, većina se slaže da je odabir odjeće koju je Britney nosila te večeri na nastupu mogao biti mudriji.