Showbiz
7

Taylor Swift pati za Harrisom: Mislila je da je on "taj" nakon što joj je kupio prsten

Klix.ba
Nakon što je prekinula 15-mjesečnu vezu sa popularnim DJ-om Calvinom Harrisom, Taylor Swift je neutješna jer je mislila da je on pravi.

"Često je govorila o njihovoj budućnosti, braku, bebama. Iako i on želi sve to, osjetio je pritisak jer je on tip koji voli da stvari idu polako i odmjereno, nadasve prirodno", rekao je izvor blizak paru za US Magazin.

Calvinu je postalo neugodno što je 0-24 sata pod budnim okom javnosti i paparazza, a nije volio ni glamurozne događaje na kojima je morao šetati crvenim tepihom.

New York Posto objavio je kako je Calvin kupio i prsten za Taylor zbog čega je dodatno mislila da je to "to".

Harris je informaciju o prekidu potvrdio i na Twitteru: "Jedina istina je da je veza okončana, a da između nas ostaje velika količina ljubavi i poštovanja".

Par je posljednji put zajedno fotografisan 20. maja kada ihe Forbes proglasio najplaćenijim slavnim parom za 2015. godinu.

Selena Gomez pokazala se kao prava prijateljica i pozvala je Taylor da joj pravi društvo na njenim turnejama i otpjeva nekoliko pjesama.

"Taylor je okružena ljubavlju svih prijatelja i fanova, ali je u šoku zbog prekida s Calvinom, a Selena i drugi prijatelji je ohrabruju da se vrati na scenu i u studio i izbaci te emocije iz sebe", rekla je bliska prijateljica.