Zvijezda "Pomrčine"
0

FOTO / Taylor Lautner već uživa u snimanju novog filma

Sarajevo-x.com
Zvijezda filma "Sumrak saga: Pomrčina", Taylor Lautner, već je započeo novi posao. Riječ je o filmu "Otmica", a u ponedjeljak je neke scene snimao u Pittsburghu.
Riječ je o novom akcijskom trileru u kojem Taylor glumi mladića koji teži ka otkrivanju istine o svom životu nakon što je pronašao svoju fotografiju iz djetinjstva na web-stranici na kojoj su objavljena imena i fotografije nestalih osoba.
Činilo se da Lautner (18) uživa u novoj ulozi, što mu i nije bilo teško, budući da je veći dio ponedjeljka proveo vozeći se na motociklu Aprilia.

Nažalost, zbog zgusnutog rasporeda mladi glumac neće imati previše vremena za promociju "Pomrčine", ali će njegove mlade obožavateljice barem imati priliku da ga gledaju dok snima novi film, piše "Daily Mail".

A, i on sam je pokazao razumijevanje za to, pa je svaku pauzu na snimanju koristio za davanje autograma i razgovor s fanovima.

U njegovom novom filmu glumi i Sigourney Weaver, tako da Lautner ima od koga učiti. On je nedavno izjavio da voli akcijske filmove, ali da mu je isto tako vrlo bitna radnja filma.

A upravo se za "Otmicu" govori kako ima vrlo interesantnu radnju, tako da mladi glumac ima razlog da bude zadovoljan.