Vodi dnevnik i voli pisati pisma
0

Tamara Ecclestone: Zbog roditelja sam bila primjerna učenica

Sarajevo-x.com
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone
Model i TV ličnost Tamara Ecclestone (27), puno poznatija kao kćerka šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i bivšeg modela Armanija, Slavice, kaže da je u djetinjstvu itekako vodila računa da ne osramoti roditelje.

Iz tih dana Tamara posebno pamti kad je gadno porezala lice na jednom od školskih časova, a i dan-danas i fizički nosi taj ožiljak. Bila je, kaže, jako bliska s majkom, a samopouzdanje je stekla tek s godinama. Majka je govorila hrvatskim jezikom tako da i Tamara danas umije pričati na tečnom hrvatskom, a također je uz majčinu pomoć naučila i još neke jezike, poput francuskog i italijanskog, piše Daily Mail.

"Bila sam primjerna učenica u školi, jer sam brinula o tome da roditeljima ne stvaram probleme. Majka mi je dosta pomagala u učenju, radila je sa mnom zadaću i bila opsjednuta time da imam lijep i uredan rukopis. Na tome sam joj jako zahvalna", priča Tamara.

Dodaje kako ne voli pisati uz pomoć računara, već i dalje piše ručno. Vodi svoj dnevnik, a voli i pisati pisma. Emailove smatra bezličnim. Lijepa Tamara je u ispovijesti novinarima još dodala kako je oduvijek bila izbirljiva kad je riječ o hrani, a nije nikad voljela puno jesti. Za razliku od hrane, godine studiranja i druženje s prijateljima na fakultetu je jako voljela, iako nikad nije završila započete studije psihologije i sociologije.