Glas vrijedan milione eura
0

Susan Boyle i dalje u potrazi za muškarcem svog života

Klix.ba
Život zvijezde koju je proslavila emisija Britain’s Got Talent Susan Boyle vrijedi milione eura. Škotska pjevačica anđeoskog glasa prodala je 18 miliona ploča i stekla veliki broj fanova širom svijeta. Nekadašnja domaćica vrijedi 27 miliona eura.

Ali, Susan je još u potrazi za muškarcem svog života s kojim bi podijelila svoju slavu. Ova pedesetjednogodišnja žena je izjavila kako želi pronaći srodnu dušu, ali da to nikada ne bi uradila uz pomoć interneta.

"Internet sastanci? Da li me to nasmijavate? Kakve sam sreće, otišla bih na sastanak i onda biste pronašli moje udove razbacane po Blackburnu", rekla je Susan i dodala kako ne želi "kupiti" muškarca putem interneta.

"Vjerujem da se stvari trebaju odvijati prirodno. Ako je moja srodna duša tamo negdje naći ću je, ali ne preko kompjutera", dodala je Susan.

Ona trenutno radi na promociji novog albuma "Standing Ovation" koji je nedavno izašao.

Susan Boyle prije tri godine
Susan Boyle prije tri godine
Prošle su tek tri godine otkako se Susan pojavila na audiciji showa Britain’s Got Talent pjevavši "I Dreamed a Dream", koja zauvijek promijenila njen život. Iako se u ove tri godine novčano osigurala i više nikada ne treba raditi, ona je i dalje ambiciozna.

"Nadam se da će se album naći na prvom mjestu nedjeljne top liste", rekla je Škotlanđanka koja se upravo vratila sa turneje po SAD-u.