Vijesti iz Londona
0

Supruga Johna Terryja iselila s mislima o razvodu

Totalsport
Supruga Johna Terryja i majka njihovih trogodišnjih blizanaca Toni otputovala je u Dubai gdje će u miru razmisliti o pokretanju brakorazvodne parnice protiv nevjernog supruga.

Sramota koju joj je nanio kapiten Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije kroz trudnoću i pobačaj svoje ljubavnice, francuskog modela Vanesse Perroncel (33), bila je prevelika, a pritisak medija na Toni prejak da bi ostala u Londonu i nosila se s njim. Zajedno s majkom Sue Poole i djecom Georgiejem Johnom i Summer Rose, otputovala je u stan koji porodica ima u Dubaiju, a prema The Sunu, prije puta je poručila proslavljenom engleskom nogometašu da je njihov brak došao kraju.

Toni Terry navodno razmišlja o angažovanju odvjetnice specijalizirane za takve slučajeve. Fiona Shackleton, naime, "razvodila" je princa Charlesa i Paula McCartneyja.

Vjeruje se da bi Terry, koji godišnje zarađuje desetak miliona funti kroz plate i ugovore sa sponzorima (koji se već premišljaju o saradnji), u slučaju razvoda mogao ostati bez pozamašne svote novca, a što napraviti razmišlja i njegova ljubavnica.

Naime, Perroncel je već stupila u kontakt s Maxom Cliffordom, publicistom knjiga slavnih osoba. Sve zapakovano u izjave tipa da ne zna što joj je činiti jer u medijima čita izjave koje nikada nikome nije dala moglo bi rezultirati pisanjem knjige i velikom zaradom na njoj. Jasno, obećala je prije bilo kojeg drugog poteza razmisliti koliko će to utjecati na život njenog četverogodišnjeg sina.

Inače, Terry je 2009. godine proglašen ocem godine.