Showbiz
106

Supruga Davida Bowiea: Žene žele i porodicu i karijeru, ali ne možeš imati sve

Klix.ba
Supruga nedavno preminule muzičke legende Davida Bowieja, Iman Bowie, gostovala je u novoj emisiji kod Oprah, u kojoj je ispričala tajnu uspjeha svoje veze sa Davidom Bowiejem.

Par se vjenčao 1992. godine, a u to su vrijeme bili ultimativni celebrity par. Uprkos velikoj popularnosti i interesu medija za njihov život, Iman ističe kako su se uvijek trudili svoj privatni život zadržati za sebe.

Gostujući kod Oprah Winfrey u emisiji "Oprah: Where Are They Now?", Iman je govorila o braku sa slavnim muzičarem.

Daleko od kamera, njihov je život bio posve drugačiji.

"Kad smo bili kući, bili smo jednostavno i samo Iman i David i niko drugi", kazala je Iman.

Prošlog je juna par proslavio 23 godine braka, a tajnu uspješnosti i dugovječnosti manekenka vidi u dobrom tajmingu i sposobnosti da se napravi lista prioriteta.

"Mislim kako je tajna dugovječnog braka prije svega tajming. Morate se nalaziti u pravom periodu svog života u kojem ste spremni na vezu sa drugom osobom do kraja života na način da je učinite svojim životnim prioritetom. Ukoliko je u tom periodu vašeg života bilo šta drugo važnije, onda biste trebali dva puta razmisliti o braku. Ukoliko vam je važna karijera, nemojte se udati i imati djecu, budući da će nešto patiti zbog toga. Znam da žene žele sve, ali ne možemo imati sve u isto vrijeme", kazala je Iman.