Showbiz
0

Sudac koji je osudio Paris Hilton dočekan pozitivnim ovacijama

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Michael T. Sauer, sudac koji je u petak osudio Paris Hilton na 45 dana zatvora je, kako javlja web-stranica TMZ, u nedjelju ujutro dočekan s burnim pljeskom, dizanjem na noge i uzvicima odobravanja kada je zajedno s obitelji došao na misu u katoličkoj crkvi sv. Brendana u Los Angelesu.

U međuvremenu su odvjetnici nasljednice hotelskog imperija, kao što se i očekivalo, službeno podnijeli žalbu na presudu.

Međutim, kod reakcija Paris Hilton na presudu je daleko više zanimanja izazvala odluka da se uruči otkaz njenom dugogodišnjem glasnogovorniku Eliottu Minzu. Njega je najpoznatija svjetska partijanerica proglasila odgovornim za kršenjem uvjeta iz ranije presude zbog kojih danas mora u zatvor.

Naime, Hilton je na sudu tvrdila, a Minz potvrdio, da joj je rekao kako se zabrana korištenja motornog vozila odnosi samo na jedan, a ne sva četiri mjeseca navedena u presudi. Hilton je u petak osuđena na zatvor temeljem toga što su je policajci u januaru uhvatili za volanom.

Hilton je također dala iskaz medijima u kojem presudu naziva "okrutnom i neopravdanom". Isto tako je utvrdila da svaki put kada vozi postaje predmetom "previše revnosnih" prometnih policajaca koji je zaustavljaju samo zato da bi joj se "upucavali ili ostavljali vizit-karte". Američki mediji su u međuvremenu poslali svoje izvjestitelje u Lynwood, gdje se nalazi Regionalni centar za pritvaranje Century. Tamo se Paris Hilton mora sama prijaviti do 5. juna ukoliko želi odsjediti samo 45, a ne 90 dana.

Izvjestitelji tvrde da Paris Hilton neće biti lako, iako su zatvorske vlasti poduzele mjere da je stave u izolaciju, kao što je to slučaj sa svim slavnim ličnostima. Navodno su crne pritvorenice - koje u Centuryju čine većinu - već najavile kako će slavnoj partijanerici prirediti "topao doček", a kao razlog se navodi par slučajeva kada je Paris Hilton za sebe koristila izraz koji počinje sa slovom "n", a kojeg mnogi Afroamerikanci smatraju uvredljivim.