Kelly Brook
0

"Stvarno sam dobra u seksu"

Sarajevo-x.com
Britanski model i glumica Kelly Brook redovno usrećuje svog momka, ragbistu Dannyja Ciprianija tako što njih dvoje imaju zdrav seksualni život.

Prsata ljepotica Brook, koja je i TV voditeljica, rekla je za magazin People da ona i Cipriani, zajedničko vrijeme provode i gledajući televiziju, te da rado dijele daljinski upravljač.

"Trudim se da bude zainteresovan tako što mu priuštim stvarno dobar seks. Humor je još jedna stvar koja je veoma važna - mi jedno drugo stalno nasmijavamo. Zaista se zabavljamo kad smo zajedno", rekla je ova 29-godišnjakinja.

"Treća stvar koja je vrlo važna, a zbog koje smo uspjeli ostati u vezi je ta što smo iskreni jedno prema drugome."

Na pitanje, postoji li šansa da se uskoro vjenčaju, ona je odgovorila: "Bilo bi lijepo kad bi se to dogodilo, jer stvarno dobro funkcionišemo. Ali ako se i vjenčanje ne dogodi, nije važno jer nama je svaki dan veliki dan."

Ova manekenka, koja je u slobodno vrijeme i dizajnerica, još je prije rekla da je nakon dugih veza u kojima je bila od svoje 14. godine sad samo zainteresovana za zgodne frajere, koji moraju biti dobri u krevetu.

"Finansijski sam i emocionalno sigurna, pa tako od muškarca samo tražim da me voli, da se lijepo ponaša i da je dobar u krevetu", izjavila je tada ova ljepotica.

Izgleda da su joj se želje ostvarile.