Showbiz
0

Steven Gerrard sa suprugom odmara na Ibizi

Sarajevo-x.com
Steven Gerrard i njegova supruga Alex su pokazali javnosti da su sretniji nego ikada provodeći odmor na Ibizi, saznaje "Daily Mail".

Par je sa svojim kćerkama i u društvu prijatelja odsjeo u luksuznoj vili. Primijećeni su zajedno jučer prvi put nakon što su se na internetu i štampi pojavile glasine o problemima u njihovom braku.

Steven i Alex nisu željeli komentarisati glasine, ali je pouzdani izvor koji im je blizak demantovao takve priče.

Gerrardovi su iznajmili jahtu "Nautichic Pearl 55" dugu 17 metara po cijeni od 1.500 eura dnevno.

Sa svojim kćerkama Lilly-Ellae (6) i Lexie (4) su se smjestili u luksuznoj vili na Balearskim otocima.

Početkom ovog mjeseca izvori bliski ovom paru su demantovali glasine da je Steven imao aferu sa šesnaestogodišnjom sestrom svoje supruge ističući kako Alex uopće nema sestru. Ove glasine su kružile internetom nekoliko mjeseci, a pojavile su se i tokom ovogodišnjeg SP-a u Africi.

Neki vjeruju da su ove glasine zapravo jedan od razloga čudnog ponašanja kapitena engleske reprezentacije, kao i uzrok loše igre na SP-u.

Čini se da ove glasine nisu uticale na Alex. Dok je Steven bio na prvenstvu, ona je redovno išla u teretanu i pripremala se za odmor. Za magazin OK je izjavila kako zna da mnoge djevojke "trče" za fudbalerima, ali da ona potpuno vjeruje Stevenu, te da nikakvih problema između njih nije ni bilo.