Odmor na Bahamima
0

Stephanie Seymour ponovo pokazuje svoje obline

Sarajevo-x.com
Nekadašnji model kompanije Victoria's Secret Stephanie Seymour provodi beskonačno ljeto na Bahamima. Prije nekoliko mjeseci zgodna Stephanie zabavljala je svjetsku javnost svojim izdanjem u kupaćem kostimu, a sada je ponovo snimljena na idiličnom ostrvu St Barts.

Stephanie je kao i obično radila ono što najbolje zna, pokazivala je svoje zgodno tijelo u dvodijelnom kupaćem kostimu dok je sa porodicom uživala u sunčanju i kupanju.

Četrdesetdvogodišnja Stephanie vrijeme je provodila u društvu trinaestogodišnjeg sina Harryja i šestogodišnje Lily. Majka troje djece najviše je pažnje poklanjala svojoj kćerki, koja joj je skočila u naručje i zagrlila je.

Stephanie je kasnije viđena u društvu dizajnera Stefana Pilatija, s kojim je otplesala čudan ples u vodi, javlja Daily Mail.

Seymour je karijeru modela počela sa 16 godina. Kasnije je dospjela na naslovnicu Sport's Illustrateda i postala anđeo Victoria's Secreta.

Nakon toga se našla na više od 300 naslovnica magazina i mnogi je smatraju možda i najpoznatijim modelom za kupaće kostime.