Showbiz
7

Stari prijatelji: Pogledajte kako danas izgledaju Matt LeBlanc i Matthew Perry

Klix.ba
Američki glumci Matt LeBlanc i Matthew Perry, koje pamtimo po ulogama u kultnoj seriji "Prijatelji", našli su se slučajno u Londonu, te napravili fotografiju za Instagram.

Glumci su se sreli na jednoj od proba za predstavu 'The End of Longing' koju je napisao glumac Matthew Perry .

"Sinoć sam išao da pogledam predstavu 'The End of Longing' i naletio sam na ovog tipa. On i njegova filmska ekipa su bili sjajni, svaka čast, brate", napisao je Matt LeBalanc na svom Instagramu ispod fotografije.

Matthew Perry je sam napisao predstavu 'The End of Longing', a u njoj igra fotografa koji se bori s alkoholizmom, a mediji pišu kako je ona autobiografskog karaktera, budući da se i sam Perry borio s ovisnošću o alkoholu.

Prema riječima autora, u pitanju je predstava o četiri prijatelja u njihovim tridesetim i četrdesetim godinama koji žude za vezama i nastoje popraviti svoje živote kako bi pronašli ljubav.

"Ovo je prva stvar koju sam napisao sam i iako ona ima autobiografske elemente, nije u potpunosti autobiografska, igram lika koji je pretjerana verzija mene. Nadam se da će ljudi plakati i smijati se dok budu gledali ovu predstavu", kazao je Perry za britanske medije.

Went to see The End If Longing last night and ran into this dude. He and the cast were great. Way to go bro.

Fotografiju objavljuje Matt LeBlanc (@mleblanc)